Tietoa sivustosta ja sen ylläpitäjästä

Minä olen Heikki Ketoharju, vuonna 1989 syntynyt nörtti. Kulutan suurimman osan elinajastani musiikin, tietokoneiden, elokuvien ja yhteiskunnallisten asioiden parissa.

Yhteystiedot

Heikki Ketoharju
heikki . ketoharju @ iki . fi
050 9189139
http://www.twitter.com/heikkiket
http://www.facebook.com/heikki.ketoharju

Kuva: Toivo Koivisto

Tähän blogiin kirjoitin aiemmin useammin, ja nykyään sitten vähän harvemmin kaikkia semmoisia tekstejä, joita haluan julkaista. Ehkäpä mielenkiintoisia aiheita löytyy tageja selaamalla: demokratia, vastarinta, sananvapaus. Ehkä olet myös kiinnostunut siitä tosiseikasta, että toisinaan kampanjoin vaaleissa. Tätä harrastetta koskevat asiat löytyvät omalta sivultaan.

Tai jos en muista näitä sivuja päivitellä, niin ainakin seuraavista minut löytää:

  • Sosiaalifoorumi.fi – toisenlainen maailma on mahdollinen! Alun perin tein vain nettisivut, mutta sitten sotkeuduin muutenkin mukaan järjestelyihin. Upea tapahtuma, jota suosittelen kaikille.
  • Vapaakauppa.fi – toimintaa TTIP-, CETA- ja TiSA-sopimuksia vastaan.
  • Ubuntu Suomen foorumit – etenkin Multimedia ja grafiikka -osiossa pyrin auttamaan eksyksissä olevia musiikkiharrastajia.
  • Suomen Kommunistinen Puolue – pitkän linjan vasemmistopuolue, jossa edelleen satunnaisesti toimin. Jotkut pitävät siksi hulluna, mitä en suoranaisesti kiistä.
  • Linux.fi-wiki – kirjoitan ohjeita itselleni, että osaan konfiguroida Linux-palvelimia. Aiemmin kirjoitin paljon myös musanteosta kertovia artikkeleja kuvitteellisena luppoaikanani. Käyttäjäsivuni kertoo viimeaikaisesta aktiivisuudestani ja muusta.
  • Kino Regina– vaikka edellä listasin monta aktiviteettia, niin tosiasiassa olen luultavasti täällä katsomassa elokuvia sen sijaan että painaisin hommia niska limassa. Ja se onkin aivan oikein, sillä moni asia maailmassa on turhaa, mutta elokuvat ei koskaan!

Aiemmin soitin myös parissa bändissä. Ne ovat tässä:

  • Harmainvalta – bändi, jossa soitin kiippareita. Ammentaa 70-luvun progesta, sekä tyhmistä meemeistä.
  • Heikki ja Suvi ­- duo, jonka perustin yhdessä ystäväni Suvin kanssa. Minä teen biisit, ja Suvi osaa soittaa ne. (Lisäksi meillä on tiukkoja Carcassonne-matseja.)
  • Soundcloud-profiilini – täällä postailin erilaisia testimielessä tekemiäni biisejä. Etenkin esittelin omalla liveloopperillani syntynyttä materiaalia.

Olen muuten Prometheus-leirin tuki ry:n, Karl Marx -seuran, Vadelma ry:n ja Suomen rauhanpuolustajien jäsen sekä Luomuosuuskunta Oman maan satokassin tilaaja, ja minulle tulee seuraavat lehdet:

Kuuntelen mieluiten Yle Areenaa, ja sieltä Yle Radio 1:n ohjelmia. Suosikkejani ovat uutisten ohella Aristoteleen kantapää ja mikä hyvänsä, mitä Iiro Rantala kulloinkin sattuu tekemään. Lisäksi kuuntelen CD-formaattiin tallennettuja äänilevyjä, joita hyllyyn on kertynyt runsaat 400.

Jos jokin askarruttaa, tai sivut eivät mielestäsi toimi, niin ota yhteyttä palautelomakkeella tai laita vaikka sähköpostia osoitteeseen: heikki . ketoharju [at] iki.fi

Comments are closed.