Tietoa sivustosta ja sen ylläpitäjästä

Minä olen Heikki Ketoharju, vuonna 1989 syntynyt nörtti. Kulutan suurimman osan elinajastani musiikin, tietokoneiden, elokuvien ja yhteiskunnallisten asioiden parissa.

Yhteystiedot

Heikki Ketoharju
heikki . ketoharju @ iki . fi
050 9189139
http://www.twitter.com/heikkiket
http://www.facebook.com/heikki.ketoharju

Kuva: Toivo Koivisto

 

Tässä blogissa ragean erilaisista poliittisista kysymyksistä, kuten vaikkapa siitä miten palkkojen ja palvelujen leikkaaminen ei johda mihinkään tai siitä miten SAK:n ei missään tapauksessa pitäisi kannattaa TTIP-sopimusta. Lisäksi kirjoitan aina ehtiessäni musiikinteosta Linux-ympäristössä – at least in English. Ehkä olet myös kiinnostunut siitä tosiseikasta, että toisinaan kampanjoin vaaleissa. Tätä harrastetta koskevat asiat löytyvät omalta sivultaan.

Tai jos en muista näitä sivuja päivitellä, niin ainakin seuraavista minut löytää:

  • Suomen Kommunistinen Puolue – pitkän linjan vasemmistopuolue, jossa aktiivisesti toimin.
  • Vapaakauppa.fi – toimintaa TTIP-, CETA- ja TiSA-sopimuksia vastaan.
  • Heikki ja Suvi ­- duo, jonka perustin yhdessä ystäväni Suvin kanssa. Minä teen biisit, ja Suvi osaa soittaa ne. (Lisäksi meillä on tiukkoja Carcassonne-matseja.)
  • Sosiaalifoorumi.fi – toisenlainen maailma on mahdollinen! Alun perin tein vain nettisivut, mutta sitten sotkeuduin muutenkin mukaan järjestelyihin. Upea tapahtuma, jota suosittelen kaikille.
  • Soundcloud-profiilini – täällä postaan erilaisia testimielessä tekemiäni biisejä. Etenkin esittelen omalla liveloopperillani syntynyttä materiaalia. Teen myös livekeikkoja satunnaisesti.
  • Ubuntu Suomen foorumit – etenkin Multimedia ja grafiikka -osiossa pyrin auttamaan eksyksissä olevia musiikkiharrastajia.
  • Kommunistinen nuorisoliitto – pieni poliittinen nuorisojärjestö, jonka toimintaan edelleen satunnaisesti osallistun.
  • Harmainvalta – bändi, jossa soitan kiippareita. Ammentaa 70-luvun progesta, sekä tyhmistä meemeistä.
  • Linux.fi-wiki – kirjoitan musanteosta kertovia artikkeleja aina luppoaikanani (jos sitä on). Käyttäjäsivuni kertoo viimeaikaisesta aktiivisuudestani ja muusta.
  • Elokuvateatteri Orion – vaikka edellä listasin monta aktiviteettia, niin tosiasiassa olen luultavasti täällä katsomassa elokuvia sen sijaan että painaisin hommia niska limassa. Ja se onkin aivan oikein, sillä moni asia maailmassa on turhaa, mutta elokuvat ei koskaan!

Olen muuten Prometheus-leirin tuki ry:n sekä Suomen rauhanpuolustajien ja Sadankomitean jäsen, ja minulle tulee seuraavat lehdet:

Kuuntelen mieluiten Yle Areenaa, ja sieltä Yle Radio 1:n ohjelmia. Suosikkejani ovat uutisten ohella Aristoteleen kantapää ja mikä hyvänsä, mitä Iiro Rantala kulloinkin sattuu tekemään. Lisäksi kuuntelen äänilevyjä, joita hyllyyn on kertynyt runsaat 400.

Jos jokin askarruttaa, tai sivut eivät mielestäsi toimi, niin laita vaikka palautetta palautelomakkeella tai sähköpostia osoitteeseen: heikki . ketoharju [at] iki.fi

Comments are closed.