Musiikki

Tällä sivulla käyn lyhyesti läpi musiikkiprojektini. Omasta mielestäni olen ennenkaikkea biisintekijä, ja seuraavaksi eniten jonkin sortin ääniteknikko: minua kiinnostaa ohjelmointi ja syntetisaattorit.

Heikki ja Suvi

skaalattu_HjaS_3.0jpg

Yhdessä kaverini Suvin kanssa perustimme muutama vuosi sitten duon, joka soittaa vanhoja kupletteja armottomalla otteella, ja lisäksi omaa pop-tuotantoaan.

Olemme julkaisseet yhden EP:nkin, tosin painettuun muotoon sitä ei vielä ole keritty saattamaan. Tässä yhtyeessä soitan kitaraa, laulan, ja teen biisit.

Harmainvalta

harmainvaltapromonettiversio-1_pois pää_ukkeli_phatch

Rockbändi, jossa on paljon kaikuja 90-luvun parhaista proge-vivahteisista artisteista, kuten YUP:stä, Don Huonoista ja Absoluuttisesta Nollapisteestä. Lisäksi yhtymäkohtia löytyy 70-luvun progeklassikoihin ja Trip-Hopiksi kutsuttuun tyylisuuntaan. (Eli siis Massive Attackiin, Airiin ja vastaaviin.)

Soitan tässä yhtyeessä koskettimia ja teen sanoitukset. Sävellyksistä sekä laulusta vastaan yhdessä yhtyetoveri Juskan kanssa.

Heikki Ketoharju

bf-coverbrush

Tämä projekti ei nimestään huolimatta ole laulaja-lauluntekijä -musiikkia, vaan päin vastoin elektronista, looppipohjaista improvisoitua musiikkia. Tässä projektissa puolet koko asian viehätyksestä muodostaa se, että teen tietenkin itse ohjelman, jolla musiikkia esitän. Sen nimi on Axiome, ja se on ladattavissa vapaasti sivuiltani.

Kappaleita pääsee kuulemaan Soundcloud-sivullani.

Muuta musiikkiin liittyvää toimintaa

Kirjoitan aina välillä näille sivuilleni artikkeleita aiheesta Linux ja musiikki – sekä suomeksi että englanniksi. Sen lisäksi neuvon väkeä Ubuntu Suomen foorumeilla ja kirjoitan Linux.fi-wikiin musiikinteosta. Olen myös aika ajoin ollut yhteydessä kansainväliseen Linux-musiikkiskeneen, kuulun LAU-listalle, olen kontribuoinut Linuxaudio-wikiin, pyörinyt Bitwig Studion ympärille rakennetuilla foorumeilla ja käynyt jonkin verran kirjeenvaihtoa muiden Linux-musiikinteosta kiinnostuneiden kanssa.

Linkkejä musiikilliseen toimintaani löytää info-sivulta.