Pitkästä aikaa soittohommia

Pitkästä aikaa olin soittohommissa, kun päätimme aktivoitua Heikki ja Suvi -yhtyeen kanssa tulevan kesän haasteita varten. Aiheesta voi lukea laajemmalti Heikin ja Suvin sivuille tekemästäni postauksesta.

Voitteko uskoakaan, miten hyvältä voi musiikin soittaminen tuntua? Pidimme eilen Suvin kanssa Sibelius-akatemialla treenit, jotka olivat allekirjoittaneen näkökulmasta täynnä valoa ja aurinkoa, vaikka paikaksi olikin valikoitunut ikkunaton koppero täynnä kontrabassoja – oppilaitoksessahan oli nimittäin samaan aikaan pääsykokeet meneillään, ja joka paikka tulvi toiveikkaita joskin hieman hermostuneita soittajia.

Terveisiä Heikin ja Suvin treeneistä!

Uusista biiseistä yhtä testasin pari viikkoa takaperin vapaakauppasopimuksia vastustaneessa mielenosoituksessa. Tässä siitä nopea taltiointi:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *