Huipputiimi

Krista Siegfrids
Kuva: Tom O’Donoghue

 

Krista ja hänen Ding Dong -tanssityttönsä tekivät täydellisen suorituksen. Sitä ennen Krista taustajoukkoineen teki antaumuksella pr-työtä.

Krista ei antanut väsymyksen näkyä koskaan. Hän oli yksi artistijoukon pirteimpiä, joka sitkeästi jaksoi antaa haastatteluja eri puolille Eurooppaa. Hän hymyili ja rallatteli, poseerasi tuhansissa ja tuhansissa fanikuvissa.

Näin meille kertoo Iltalehti eilisessä jutussaan (jonka pääpointti taitaa olla se, että toimittaja itse uskoi Siegfridsiin ja on nyt pettynyt).

Viime syksynä Aamu-TV:ssä oli haastattelussa Chisu, joka kai oli julkaissut uuden levyn tai muuta vastaavaa. Kun laulajatar sai haastattelijalta suunvuoron, hän suunnilleen ensimmäisenä kehui, miten hänellä on ”Suomen paras tiimi”.

Tämän vuoden euroviisuedustajallamme oli myös oma tiimi, #TeamDingDong. Kun toimittajat soittivat Siegfriedsille finaalin aikana, tämä kerkesi lyhyen puhelunkin aikana hehkuttamaan mahtavaa tiimiään. Iltalehden artikkelistakin käy hyvin ilmi, miten valtavan määrän PR-työtä artisti on joutunut tekemään.

Eihän siinä mitään, tarpeenhan taustajoukot ovat, ja onhan haastattelujen antaminen väsyttävää puuhaa. Jotain kuitenkin kertoo aikamme kulttuuri-ilmapiiristä se, miten innolla artistit hehkuttavat PR-tiimejään. Minä haluaisin, välillä puhuttaisiin myös musiikista – ehkä jopa tarkasteltaisiin sitä kriittisesti.

Kokonaan oma lukunsa on tietysti se, että niin Chisu kuin Siegfridskin ovat nimenomaan nuoria naisartisteja. Heitähän on viime vuosina ponkaissut pinnalle useita – joku voisi sanoa, että lopultakin. Miksi he eivät nyt ota kunniaa, joka heille kuuluu, vaan kehuvat taustatiimejään?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *