Video Pitäjänmäen lähipalveluista

Tuossa viime viikolla tuli tehtyä yhdessä Sippo Kähmin kanssa vaalivideo Pitäjänmäkeläiselle Jussi-Petteri Lapille. Sippo kuvasi, minä leikkasin ja tein musiikin. (Pitää jossain vaiheessa varmaan kertoa täsmällisemmin, miten luova työskentely AV Linuxilla nykyään sujuu).

Video on hyvä myös yleispätevässä mielessä, koska meillä SKP:n kommunisteilla on nyt näissä vaaleissa sloganina Tekoja lähipalvelujen puolesta. Taustalla tietenkin se tosiseikka, että näin vaalien alla kaikki puhuvat kauniisti ja lupaavat minkä ehtivät.

Helsingissä SKP ja Helsinki-listat eroaa muista juuri tekojen kautta: me olemme tehneet sinnikästä työtä lähipalvelujen puolesta koko viime valtuustokauden. Olemme myös kenties ainoa valtuustoryhmä, joka myöntää olevansa yksinään voimaton. Kaikista parhaat poliittiset voitot on saavutettu yhdessä asukkaiden kanssa, mielenosoituksien, adressikeräysten sekä muiden painostustoimien kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *