Sivusto uusittu

No moi vaan kaikki tuhannet ja taas tuhannet lukijani! Uusin tämän sivuston, kun en parempaakaan tekemistä keksinyt. (Tai jos tarkkoja ollaan, niin keksinhän minä, mutta tämä oli hauskempaa.)

Viimeinkin sain siirryttyä tälle vuosituhannelle, ja korvattua antiikkisen, kotitekoisen sisällönhallintajärjestelmän pakasta vedetyllä WordPressillä! Kuulin, että vuonna 2012 tulee kuulemma maailmanloppu, mutta WordPress on tukevaa tekoa, joten ehkä siitäkin selvitään?

Nykyisellään WordPressin asentaminen on todella kivutonta. Asensin taustajärjestelmän, läjän plugineja ja muutamia teemoja ihan tuosta vaan, ei tarvinnut kuin muutama napin klikkaus. Aikaa meni kaikkiaan ehkä tunti, mistä suurin osa Firefoxin jumiutunutta käyttöliittymää tuijotellessa. Näin ne hommat toimii!

Ja miten hieno onkaan uusi Dashboard! Katsokaa nyt tätä:

On se hieno...

Parasta on, että sieltä löytyy myös suorat napit esimerkkisivun ja esimerkkipostauksen poistamiseen. Tällälailla sen pitää tapahtua, vai mitä!

Hyvästi kaikki tyhmä sisältö

Laitoin vielä kaupanpäälle pari kirjoittamista helpottavaa lisäosaa, joten nyt ei pitäisi olla kyllä mitään syytä jättää blogin päivittämistä sikseen! Katsotaan miten käy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *